Vincentka žije s tebou

Ať už děláš cokoliv,
máš ji vždy po ruce!

Vincentka žije s tebou

Díky malému balení,
ale velkému přínosu.

Vincentka žije s tebou

Aby ti vždy pomohla doplnit
spoustů minerálů a solí.

Vincentka v plechu

Zcela nový zážitek z Vincentky

Minerální voda Vincentka je výtěžek z přírodního léčivého zdroje, který pomáhá regenerovat vnitřní prostředí člověka po velkých ztrátách potu, ke kterým dochází při těžké fyzické zátěži, sportu nebo pobytu v horkém prostředí. Je vhodná jako přírodní doplněk výživy pro sportovce, těhotné ženy i děti. A nyní nově v praktickém a lehkém balení, ideální pro jakoukoliv vaši aktivitu.

Praktické
balení
Ideální velikost
na cesty
Stejné složení
jako ve skle
Odolné vůči
nárazům
Lehký
obal
Nový
moderní
design
Padne
do ruky
Recyklovatelný
obal
Je dobré vědět

S čím ti Vincentka pomůže?

Uvolnňuje
dýchací cesty

Svým obsahem a vyvážeností minerálních solí a prvků umožňuje rozpouštění hlenů v dýchacích cestách, žaludku a střevech.

Při překyselení
žaludku

Je podpůrným prostředkem po alkoholových excesech a nevyvolává diskomfort v zažívacím traktu.

Doplňuje
minerály a soli

Rekreačním i vrcholovým sportovcům pomáhá po fyzickém výkonu při regeneraci dodáním potřebných solí a minerálů.

Posiluje
hlasivky

Pro profesionální i amatérské umělce pečující o své namáhané hlasivky a jejich dobrou kondici.

K čemu se hodí?

Outdoor

Ať už jdete na celodenní tůru nebo jen na krátký výlet, vždy se hodí mít Vincentku sbalenou v batohu. Je lehká, proto se nepronese, a navíc vám doplní potřebné soli a minerály.

K čemu se hodí?

Cyklistika

Při cestě do kopce anebo z kopce vždy oceníte, že si doplníte potřebné soli a minerály, navíc v lehkém a odolném balení Vincentky v plechu.

K čemu se hodí?

Běhání

Můžete si běhat kam chcete a kdy chcete, ale vždy je důležité doplňovat soli a minerály, abyste i přístě mohli běžet naplno.

K čemu se hodí?

Sauna

Při vysokých teplotách a ve velmi horkém prostředí jako je například sauna, se z těla přirozeně ztrácí formou pocení minerály a soli. Přírodní pramen Vincentka je ideálním prostředkem pro jejich doplnění, abyste se cítili lépe a vaše tělo správně regenerovalo.

K čemu se hodí?

Fitness

Je mnoho způsobů jak se vyřádit ve fitness. Ať už cvičíte crossfit, využíváte všechny stroje, zvedáte činky nebo jedete kardio, nezapomeňte i v průběhu doplňovat pro vaše tělo tolik potřebné minerály a soli.

K čemu se hodí?

Turistika

Ať už jedete na výlet jen dva anebo velká skupina, vždy můžete mít po ruce dost Vincentky pro všechny, a to díky skladnému a praktickému balení.

Kde ji koupíš?

Je všude tam, kde
se rád pohybuješ.

Pracujeme na tom, abys Vincentku našel všude tam, kde nejraději nakupuješ, ať už je to ve tvém oblíbeném obchodě, čerpací stanici, v lékárně a nebo ve fitku.

Koupit
Vincentka detailně

Zdraví z hlubin přírody

Vincentka je ojedinělá minerální voda z přírodního léčivého zdroje, velmi silně mineralizovaná, jódová, uhličitá minerální voda hydrogenuhličitano-chlorido-sodného typu, se zvýšeným obsahem fluoridů a kyseliny borité. Minerální voda Vincentka se svým osmotickým tlakem 634,7 kPa se velmi blíží osmolaritě lidské krve, intracelulárních tekutin, tedy vnitřnímu prostředí člověka. Při pití je proto dobře snášena i ve větším množství, nevyvolává diskomfort v zažívacím traktu a nepůsobí nepříjemně na sliznicích dýchacích cest, je-li použita k inhalaci jako aerosol.

Odborné informace a užívání