Zveme vás na MSV 

3DEXPERIENCE podporuje strategii Průmyslu 4.0
3.-7.10.2016, pavilon P, stánek 001

Výrobci strojů a zařízení v období 4. průmyslové revoluce musí reagovat na rostoucí požadavky zákazníků a nabídnout jim široké portfolio produktů. Potřebují řídit varianty výrobků, aby uspokojili poptávku včas a bez zvyšování nákladů na vývoj.

Navštivte Technodat na MSV v Brně. Rádi Vám řekneme více o moderních možnostech řízení produktového portfolia, ale i o problematice PLM pro efektivní řízení životního cyklu výrobku.

řešení pro strojírenství simple solution selection

Konfigurovatelná stáčecí linka
Jak aktualizovat produktové portfolio tak, aby vyhovělo novým regulacím ohledně povolených limitů hluku při provozu
Široké portfolio výrobků bez zvyšování nákladů a zpoždění                           

Dle studie 3/4 úspěšných průmyslových inovátorů řídí systematicky konfigurace svých výrobků a tím snižují množství chyb v kusovnících. Jsou pak schopní nabídnout svým zákazníkům širší portfolio výrobků a zároveň rychleji zpracovat cenové nabídky.

Zaregistrujte se a stáhněte si zdarma studii renomované společnosti Aberdeen Group, která provedla výzkum u 200 předních strojírenských firem. Dozvíte se se více o výzvách, kterým dnes průmyslové podniky čelí

Studie ke stažení
Rychlé a bezpečné řešení optimalizace se Simple Solution Selection

Díky jednoduchému řešení Simple Solution Selection od Dassault Systèmes dokáží výrobci strojů a zařízení nabízet diverzifikované produkty při současném snížení počtu dílů.

Přečtěte si dokument, který  obsahuje veškeré informace k tomu, abyste porozuměli rozsahu možností řízení produktového portfolia.

Stáhnout flyer
Ozvěte si nám, navrhneme vám termín schůzky
3.-7.10.2016, pavilon P stánek 001